Head picture

Jag - en belastning

Jag anstränger mig inte tillräckligt för att allt ska bli bra. Jag har förstört Makens chanser. Jag utgör på det hela taget en belastning i hans liv. Idag sa han att det inte skulle göra något om jag försvann ut från det för gott.
Jag orkar inte tillräckligt mycket. Jobbet tar så mycket energi att jag inte lever upp till kraven jag har på mig från Maken.
Egentligen är jag rätt värdelös faktiskt. Jag är bara bra på jobbet, och det har inget egentligt värde. Det är bara en födkrok som man kan bli uppsagd ifrån när som helst.
Det kanske inte är så konstigt om jag har lite svårt att hålla humöret på topp.
Fast jag är bra på att göra god mat. Det vet jag att till och med Maken uppskattar. Fast jag gör det inte tillräckligt ofta.

Kommentarer
Postat av: Magnus

Skit i hans krav. Frågan är om det lever upp till dina egna krav. Lever du det liv du vill leva?

Postat av: Anima Mea

Magnus: Jag vet inte. Tror inte det. Har ingen erfarenhet av något annat. Ibland är det bra.

2008-12-06 @ 17:26:49
URL: http://animamea.blogg.se/
Postat av: Magnus

Där har du ju knäckfrågan: räcker det att det är bra ibland? Om det gör det är det ju kanon, om inte så har du en del arbete framför dig.

2008-12-06 @ 18:49:11
URL: http://papamac.blogg.se/
Postat av: Ankan

Håller med Magnus. Försök fokusera på dig själv, det du själv är nöjd med och fundera på vad det egentligen är som DU behöver för att ha det OK. Och vilka krav som är orimliga som du ställer på dig själv. Kämpa på och var snäll mot dig själv! Kram

2008-12-06 @ 19:11:37
URL: http://ettbultandehjarta.blogspot.com
Postat av: LillaNisse

Det här lät jobbigt, det är inte lätt att inte känna att man är uppskattad och inte räcker till, skickar en kram till dig...

Kram

2008-12-07 @ 00:34:06
URL: http://lillanisse.blogg.se/

Skriv det du tänker här:

Namn:
Minns mig

E-postadress:

URL:

Synpunkter:

Trackback