Head picture

Hemma igen

Nu har vi vaknat och ätit vår första frukost på hemmaplan. Det känns jätteskönt att vara hemma igen. Visst har semestern varit bra. Vi har verkligen njutit av ledighet, nya miljöer, pittoreska vyer, fantastiskt hav och det har varit mysigt att få rå om Sonen riktigt ordentligt. Men nu känns det helt underbart att sitta i trädgården med en kopp kaffe, lyssna till fåglarna och se grönskan. Inget kan egentligen mäta sig med den svenska sommaren, när den visar sitt vänaste ansikte. Jag kanske är patriot, trots allt.
Vi kom hem senti natt. Våra vänner, den tredje familjen i ordningen som bott i huset medan vi varit borta, tog emot oss med bubbelvin och jätteräkor. Det var trevligt att träffa dem. Hunden blev förstås helt till sig när vi kom hem. Hon undrar väl vad som har pågått, när nya människor dyker upp i kavalkad och ska bo här. Men hon verkar ta det rätt lugnt. Familjen som bor här nu, har tre barn i åldrarna 2, 9 och 12. Det har nog varit en intressant erfarenhet för henne.
Allting känns bra.

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Välkommen hem....



Håller helt med dig om det där med svenska sommaren..satt nu på lunchen och blickade ut över vattnet helt lagom varmt.....och tyst o lugnt..

Till helgen blir det västkusten o jobb i dotterns lägenhet men hoppas på lite ledighet....vill njuta lite med.

2008-07-03 @ 14:02:37
Postat av: Peter Midas

Välkomna hem! Hoppas allt varit inte bara bra utan jättebra. Antar att digitalkameran fått jobba!Visst är den svenska sommaren OK när den är OK. Cykladerna är ju toppen, skulle gärna vilja segla där.


Skriv det du tänker här:

Namn:
Minns mig

E-postadress:

URL:

Synpunkter:

Trackback