Head picture

Naxos via Mykonos

Efter ett antal lugna dagar på Andros, har vi nu packat oss vidare. Vi är på väg till Naxos och ska spendera några dagar där innan vi drar vidare till Amorgos. Vi har ca 30 grader varmt. Alla dagar har det varit fullständigt vindstilla, utom idag, då det har friskat i lite grand. Inte så att det stör precis.
Igår hyrde vi bil och åkte runt på Andros. Vi hittade ett ställe som heter Paleopolis, där det legat en stad för länge sedan, men den blev förstörd av en jordbävning. Ruinerna går fortfarande att se här och där. Det häftigaste var att snorkla i havet utanför, och se rester av gamla tempel under vattnet.

Kommentarer
Postat av: Peter Midas

Hej! Det låter fantastiskt! Grattis att ni åker till Naxos. Grekerna säger att den som inte gillar Naxos gillar inte Grekland. Det finns mycket att se på ön, inte bara i staden Naxos. God mat förstås! Ha det jättebra! Här är midsommardagen i full blom, solen står högt och det är varmt och skönt. Skall ut på havet en stund.

Postat av: Maria

Jag var på amorgos förra sommaren.. Har du varit där förut? Det är en sjukt fin ö. Akta er för myggorina i Egiali bara! =) Om ni ska vara där många dagar så tycker jag att ni ska åka till staden Chora. Vi hann inte med det, eller snarare så struntade vi i det för att den staden inte ligger vid vattnet. Men vi åkte förbi där med bussen och det såg ut att vara en himla mysig stad.

2008-06-24 @ 09:38:48
URL: http://littlebylittle.blogg.se/

Skriv det du tänker här:

Namn:
Minns mig

E-postadress:

URL:

Synpunkter:

Trackback