Head picture

Tystnad i huset

Inget hus är väl så tyst, som när alla gäster precis har åkt. Det är skönt. Hur trevligt det än varit att ha huset fullt, är det ändå en skön tystnad efteråt. Det enda som hörs är ett stillsamt fågelkvitter från trädgården. Det är mulet, men varmt och vindstilla. Snart ska jag ta ut jycken på en liten promenix. Sedan är det dags att förbereda lite för morgondagen, när nästa gäng dyker upp, som ska passa huset och hunden efter att vi åker på tisdag.
Jag känner mig så lugn och harmonisk. De som har varit här i helgen (förutom Sonen med fru) har bott utomlands (sydamerika) i 19 år, men vi har hållit kontakten och träffats regelbundet trots avståndet. Vi har hälsat på dem ett par gånger, och de kommer alltid några dagar till oss när de är i Sverige. Vi trivs bra tillsammans. Det är skönt med vänner som bara är, och där man kan vara totalt avslappnad. Vi kan skoja och busa, men vi kan också prata allvar och djupheter.

Kommentarer
Postat av: Magnus

Det är en god måttstock för riktig vänskap.

Postat av: Peter Midas

Att baravara tillsammans med vänner är toppen. Då kan man tänka baratankar! Alla glider omkring och hittar sin egen plats i gänget... det är den bästa av alla former av samvaro.

2009-07-06 @ 08:14:49
URL: http://trepojkar.blogspot.com

Skriv det du tänker här:

Namn:
Minns mig

E-postadress:

URL:

Synpunkter:

Trackback