Head picture

Underbar dag

Det är verkligen fantastiskt fint väder idag. Jag och jycken gick en lång promenad, och det räcker utmärkt att bara ha shorts och linne på sig idag. Jycken fick förstås ha päls, som vanligt. Nu är det så sent på hösten att man får gå med hunden på hela stranden, så det gjorde vi. Det är så fridfullt med kluckandet mot stranden, sjöfåglarna som pysslar med sitt och olika spår i sanden av hästar, hundar, rådjur och människor. Jag höll mig borta från björnbärssnåren idag. Rivmärkena från de förra dusterna börjar läka nu, och jag har frysen full, så jag får försöka hålla igen lite.
Nu ska jag dock sätta mig och jobba med saker som jag inte hunnit med under veckan. Jag känner ett starkt behov av att komma ikapp, så jag slipper känna stressen av att hela tiden ligga efter. Förhoppningsvis blir det bättre balans senare, fast så tror jag alltid, och så brukar det sällan bli. Men jag kan ju inte bara ge upp.
Maken jobbar hela dagen, så jag kan göra precis vad jag vill utan att det stör.
Helgen blir väldigt kort när jag kommer hem vid halv åtta på fredagkväll, och åker hemifrån kl 06:00 måndag morgon. Det gäller att hinna med. Dessutom måste jag packa stora väskan den här gången, eftersom jag ska vara borta till på torsdag kväll, och inte i Staden som jag brukar. Dit tar jag bara med mig ryggsäck, eftersom det mesta redan finns där, så det är enkelt. Men packångesten sparar jag till i morgon. "Var dag har nog av sin egen plåga", som Jesus sa.

Kommentarer
Postat av: Doc

Men det är ju varmt ute, ta av hunden pälsen!


Skriv det du tänker här:

Namn:
Minns mig

E-postadress:

URL:

Synpunkter:

Trackback