Head picture

Dålig kommunikation

Jag pratade med min mamma igår. Jag ringde upp henne, faktiskt. Hon och jag är ungefär lika kassa på att höra av oss. Hur som helst berättade jag att vi varit bortresta. Jag visste att de också hade varit bortresta någon vecka innan oss, men jag hade inte riktigt lagt på minnet var. Hon berättade det innan vår resa var beställd och jag är inte säker på att hon sa namnet på själva stället. Annars kanske det hade ringt en klocka.
Det visade sig att vi hade varit på exakt samma ställe, och att, om vi vetat om varandra, hade vi kunnat gå ut och äta tillsammans första kvällen när vi kom. De åkte hem morgonen därpå. Vi bodde så nära varandra, att vi i princip skulle kunnat vinka till varandra. Vi kom överens om att prata ihop oss bättre nästa gång.
Så kan det gå, trots alla tekniska möjligheter till kommunikation. Till sist hänger det ändå på den som använder tekniken.

Kommentarer
Postat av: LillaNisse

Världen är bra liten egentligen....

Kram

Postat av: Peter Midas

Men att ni aldrig snackar med varandra... Mor och dotter är svårt, men så svårt behöver det inte vara. "Om någon du pratar men inte lyssnar riktigt så kan det bero på att han fått ludd i örat!" Från Nalle Puh!Var var ni?

2009-01-06 @ 13:01:24
URL: http:// trepojkar.blogspot.com
Postat av: Anima Mea

Vi har inte svårt att prata, Peter. Ingen mor/dotter-konflikt eller liknande. Vi är bara dåliga på att höra av oss. Det gäller alla, likadant. När vi väl pratar med varandra har vi väldigt trevligt.

2009-01-07 @ 00:41:16
URL: http://animamea.blogg.se/
Postat av: Peter Midas

Men ni ser ingen anledning att prata, för då hade ni gjort det och det gör ni ju inte. Två förklaringar: Allt har redan sagts eller båda har ludd i örat!!! Finns säkert massor av andra förklaringar, man hinner inte alltid prioritera. Om man vet exakt var man har varandra så behövs ju inte så mycket prat! Bla bla!

2009-01-07 @ 15:24:29
URL: http:// trepojkar.blogspot.com
Postat av: Doc

Men vad knasigt. Och jag förstår precis vad du menar med det där om att inte höra av sig.

2009-01-10 @ 11:41:03
URL: http://skargardsdoktorn.blogg.se/
Postat av: Marie

Var längesen man hörde ifr¨ån dig. Lever du?

2009-01-11 @ 22:06:47
URL: http://velfia.blogg.se/

Skriv det du tänker här:

Namn:
Minns mig

E-postadress:

URL:

Synpunkter:

Trackback